Ufrivillig barnløshet

Dersom du og partneren din har forsøkt å få barn i mer enn ett år uten å lykkes, anbefales det å søke råd hos lege vedrørende uteblivende svangerskap.

Terapihjelp til ufrivillig barnløse

Ønskebarn samarbeider med ulike terapeuter som jobber med terapi og veiledningstilbud for ufrivillig barnløse, slik som Tone Bråten og Eva Lassen

Familieterapeut Tone Bråten

 

Tone Bråten er familieterapeut, skribent, foredragsholder og forfatter. Hun har spesialisert seg på å veilede ufrivillig barnløse og har selv vært ufrivillig barnløs. Tone har publisert en rekke artikler om temaer rundt ufrivillig barnløshet. Hun har en egen spalte i Ønskebarn sitt medlemsblad. Tone har opptrådt i media, blant annet på TV2 God Morgen Norge, TV2 Nyhetskanalen og NRK Nyhetene med sitt brennende engasjement for ufrivillig barnløse.  

Tone har de siste to årene jobbet som veileder ved en fertilitetsklinikk i Trondheim og jobber i dag også ved Klinikk Fjeld i Oslo.

Sommeren 2014 ga hun ut boken «Ole er laget av et magisk rumpetroll», en barnebok tilegnet barn som har kommet til verden ved hjelp av donor.

For spørsmål eller avtaler, ring 458 03 572

E-post: toneveileder@gmail.com

Hjemmeside: www.toneveileder.no 


 

Gestaltterapeut Eva Lassen

Eva Lassen er gestaltterapeut med egen privatpraksis i Sandvika i Bærum. Hun er også psykiatrisk sykepleier og har bred erfaring i livskriser, sorg, tap, depresjon, selvbilde som sprekker, strev med å romme egen femininitet/maskulinitet. Hun har holdt flere temakvelder og seminarer for Ønskebarns medlemmer og har lang erfaring også med parrelasjoner, endringer av roller i livet og arbeid med samspill foreldre-barn-relasjon.

 

Adresse/seminarsted: Rådmann Halmrasts vei 18, Aamodtgården, 4. etasje. Sandvika. (To minutter fra tog og bussterminal.)

For spørsmål eller avtaler, ring 907 76  073 alle hverdager (ikke tirsdager) mellom kl 08.00 -09.00. E-post: evlass@online.no

 


 

Oppdatert av: Webmaster, 19. august 2014

Drevet med EasyPublish CMS