Ufrivillig barnløshet

Et spennende prosjekt verdt å følge fra start!

Legemiddelfirmaet MSD (Norge) AS, i samarbeid med IVF-sykepleiere ved landets fertilitetsklinikker, står bak dette spennende prosjektet. Tirsdag 23. april startet den fiktive bloggen "ViPrøver!", om Marit og Per som er ufrivillig barnløse.

Blogg om ufrivillig barnløshet

Skjermdump www.viprøver.no

 

Tirsdag 23. april startet den fiktive bloggen "ViPrøver!", om Marit og Per som er ufrivillig barnløse. Frem til 18. mai kan «ViPrøver!» følges live og den fiktive Marit vil publisere ett innlegg hver dag. I denne perioden kan du følge parets historie fra de erkjenner at de trenger hjelp til å lage barn, gjennom hele fertilitetsbehandlingen frem til de får sitt kjærlighetsbarn. Etter 18. mai vil det ikke komme flere innlegg i bloggen og muligheten til å kommentere vil fjernes. «ViPrøver!» vil da kun fungere som et oppslagsverk for alle som lurer på hva fertilitetsbehandling innebærer.

Det er legemiddelfirmaet MSD (Norge) AS som, i samarbeid med IVF-sykepleiere ved landets fertilitetsklinikker, står bak dette spennende prosjektet. Hvorfor fiktiv blogg, tenker du kanskje? Hensikten er å gi et innblikk i hva ufrivillig barnløse kan forvente når de skal gjennomgå fertilitetsbehandling. «ViPrøver!» skal være en kilde til kvalitetssikret informasjon, skrevet av fagekspertisen, sett gjennom parets øyne. Det fiktive paret Marit og Per representerer det brede gjennomsnitt av hva IVF-sykepleierne ser at folk flest opplever. Bloggen vil selvsagt ikke kunne dekke alle tilfeller som kan oppstå gjennom en slik prosess – hver enkelt har sine opplevelser, sine tanker og sin måte å takle ting på. Men de store trekkene, stegene i fertilitetsbehandlingen, rekkefølgen i prosessen vil være gjeldende for alle.

Følg bloggen på www.viprøver.no.

 

Oppdatert av: Webmaster, 24. april. 2013

Drevet med EasyPublish CMS