Ufrivillig barnløshet

"Mor for enhver pris" spilles i Molde denne høsten

Teatret Vårt, Regionteatret i Møre og Romsdal, setter denne høsten opp forestillingen "Mor for enhver pris". Forestillingen er et moderne one-woman-show som på en morsom, tankevekkende og uredd måte forsøker å forholde seg til dagens store etiske debatt om surrogati og fertilitetsbehandlinger.

Mor for enhver pris

Hvorfor er det så viktig å bli mor eller far? Og hvor langt er man villig til å gå for å oppnå det? Forestillingen "Mor for enhver pris" tar et oppgjør med Trond Viggos legendariske og pedagogiske bok "Kroppen" og setter det hele inn i dagens moderne verden hvor sædceller og egg tas inn og ut, transporteres over landegrenser, selges og kjøpes, smeltes sammen i laboratorier og settes inn i en utleid livmor. Det som engang var så såre enkelt og kunne bare gjøres på én måte, er nå blitt en milliardindustri med en enorm etterspørsel. Vi vil ha barn!

Syv kvinnelige skribenter, hvorav flere har fått barn ved bruk av alternative metoder, har gått sammen med en skuespiller og en regissør for å undersøke denne fremadstormende utviklingen, med lovverket og sosiale normer hengende på slep.

Vi inviterer til en humoristisk varieté med et alvorlig og tidvis absurd tema, som egentlig koker ned til det helt basale; nemlig det store ønsket om å få et barn og kanskje angsten for ikke å lykkes.

 

Oppdatert av: Webmaster, 31. oktober 2012

Drevet med EasyPublish CMS