Rådgivning

Ønskebarn driver en egen rådgivningstelefon for ufrivillig barnløse.
Ring oss på telefonnummer +47 480 85 103

Ønskebarns rådgivningstelefon

Ønskebarns rådgivningstelefon betjenes tirsdager,onsdager og torsdager i normal arbeidstid. Utenom disse tidene har du anledning til å legge igjen beskjed på en telefonsvarer, deretter ringer vi deg tilbake så snart det lar seg gjøre. Husk å oppgi telefonnummeret ditt når du legger igjen en beskjed. Du kan selvfølgelig også sende en e-post til post@onskebarn.no.

Ring Ønskebarns rådgivningstelefon på telefon +47 480 85 103

Ved å kontakte Ønskebarn er du garantert å treffe personer som er eller har vært ufrivillig barnløs. Enten du bare har behov for å dele noen tanker, eller du har konkrete spørsmål vedrørende ufrivillig barnløshet, er vi her for å hjelpe deg. Vi kan veilede deg med tanke på for eksempel hva du har krav på i form av utredning og behandling, hvilke lover og regler som gjelder, hvilke behandlingsmetoder som finnes, hvem som tilbyr denne behandlingen, og så videre. Vi vet hvilken psykisk belastning det er å være ufrivillig barnløs, og vi hjelper deg gjerne med å sortere de vanskelige tankene på dette området. Korrespondansen mellom deg og Ønskebarn er selvfølgelig taushetsbelagt.

Dersom du ønsker å komme i kontakt med andre medlemmer som også er ufrivillig barnløs, hjelper Ønskebarn gjerne til med å formidle denne kontakten. Ønskebarn arrangerer nemlig ulike temakvelder og seminarer, for eksempel om sorg i forbindelse med ufrivillig barnløshet, samt uformelle kafétreff.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss - vi er her for å hjelpe deg!

Terapihjelp til ufrivillig barnløse

Ønskebarn samarbeider med ulike terapeuter som jobber med terapi og veiledningstilbud for ufrivillig barnløse, slik som Tone Bråten og Eva Lassen, for mer informasjon les her.

Drevet med EasyPublish CMS